Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Högst upp i ett disneytorn

Hon
som inte vet att jag finns
Hon
som jag inte vet om hon finns


Hur kan jag hitta någon som henne
Utan en karta


Det är nog sorgligt
Men sant


Hon skulle lika gärna kunna sitta högst upp i ett disneytorn.


Hon
Min ouppnåeliga prinsessa




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-04-30 11:13



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
ligger på en säng i värmland kanske ;)
2011-05-19

  Nattsuddan
Så hjärtskärande.
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden