Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Peter Poet

Poeter
Det låter som Peter
Peter Poet
Tänk om jag hette så




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-04-30 11:15



Bookmark and Share


  that guy
så underbart naiv. det är som en liten önskan att världen var simplare, att kraven var mindre, om du förstår vad jag menar
2011-05-01

  Nattsuddan
Det vore onekligen lite kul ;)
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden