Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så vill jag drömma (2011)


Såsom en fjäder svävar i vinden
och likt en duvas flykt ibland träden
som en våg som brusar och krusar
speglandes en sol som bryter dagen....


..så vill jag drömma....




Fri vers av Järnkatten
Läst 195 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-04-30 11:55



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Att hitta ett urtillstånd utan krav och utan regler är, tror jag, en förutsättning för allt skapande som inte bara är ett efterapande av vad andra gjort.Mycket träffande beskrivet!
2011-04-30

  La Magnólia VIP
Vacker poesi och vackra drömmar ...
2011-04-30

  Junitvillingen
Wow, att drömma så...ja det vill jag med! Så finstämd poesi, älskar dikten.
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten