Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man kan ju inte få veta utan att fråga

Man kan ju faktiskt inte få veta utan att fråga
Men vissa frågor är för svåra för att ställa
De kräver mer av den som ställer frågan
Än från den som är tilltänkt att svara


Vad är klockan till exempel
Håll käften




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 246 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-04-30 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden