Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gränslandet (2011)


I ett gränslandet finns inga hinder
där finns blott ljuvt och farligt
där, har vi blott en svävande existens
att vara där, är prövande men härligt.

Vi vet inget om vårt kommande
vi har glömt allt vårt varande
vi är i gränslandet, i vår nya dimension
vi söker, vi forskar, vi färdas....




Fri vers av Järnkatten
Läst 177 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-04-30 12:49



Bookmark and Share


  stenhur VIP
Mitt gränsland mellan sömn och vaka har öppnat sig mer och mer när jag blivit äldre och inte behöver stiga upp vid en viss tid på morgnarna. Där kommer många av mina dikter och goda tankar. Jag hoppas jag inte hamnar på något hem där man blir väckt vid en viss tid varje dag!
2011-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten