Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamt barn

Där stod hon
ensam
klädd i blått
rutigt klumpig
tjock om näsan
röd i håret
som en Moses
uti floden

och blev utsatt
för en mobb




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 210 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-05-01 00:48



Bookmark and Share


    Anonymox
Vad fint skrivet! Det berör.


Tack för din fina kommentar på min text.

MVH
2011-05-07

  aol
känner igen, blev mobbad men till slut gav jag smisk tillbaka,
tål inte se mobbare än idag,
2011-05-01

  Eva Langrath VIP
Iskall blir jag inombords en stark känsla av utanförskap finns i orden
2011-05-01

  cilax VIP
rutigt klumpig
vackert
2011-05-01

    ej medlem längre
Svår situation, dikten tecknar situationen men ger inga svar, tungt, och förfärligt bra
2011-05-01

  gulaschbaronen
Gillar denna.
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington