Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårlycka

Nu lyser solen
på faluröd vägg
skärgården
välkomnar våren

Fåglarna kvittrar
och lägger snart ägg
Kjolarna kortas
till låren

Morgonfrisk bris
sveper in ifrån väst
torkvindan fladdrar
i vinden

Trädgården fixas
efter valborgsfest
friskröd är rosen
på kinden




Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-01 10:10



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
En riktigt härlig vårlycka!
2011-05-14

  Maria T
Vilken fin vårlycka med solsken
och fågelkvitter
2011-05-01

  Anna*
Fina naturliga rim i en vårlyckodikt med taktfast rytm. ☼
2011-05-01

    Bodil Sandberg
Åh vilken fin dikt du är så bra Gnistan säjer som föregående det här är helt enkelt ypperligt!applåder!!
2011-05-01

  Knickedick
Så ska det se ut
Rena enkla rim och skönt budskap
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt