Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ögonens galleri

Ögonen lever för sin sak, talar utan ord. Glittrar av förtjusning, strålar ut din charm i palettens sköna färger. Äter mig med sug i syn för att sen se mig hel, igen. Talar till mitt inre som ingen annan kan. Lägger mig sakta ner på canvasduk, betraktar mig vördnadsfullt, jag din fagra musa.

Glöden ligger pyrande när ögonsblomma öppnar sig.

Varsamt vandrande, över blossande anletsdrag, heta budskap träder fram. Kroppen reagerar, varm av ömma blickars penseldrag. Dina ögon färgas, de vilar sakta vid min barm, svepande rörelse nedåt, färgen flyter ut, dröjer kvar, beundrar kroppens hela elegans. Lustfylld evighet i smekande intima ögons tid.

I ditt ögas kammare ligger en glänsande tår. En tår för närhet, beseglandes ett hemligt skåderi.

Dina ögon närar när det näras bör, de lyssnar med underbart gehör.
Blickar jag in i deras djup, vaknar mitt inre som ur ett rus. Dina ögon behöver vila, de sluter sig för en kort sekund för att sedan vakna med åtråns all kraft som står i full blom. Stillas sakta av tusentals blickar, dagens måleri står klart för dina ögons ändlösa minnesgalleri.




Fri vers av SannaPanna
Läst 343 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-01 16:52



Bookmark and Share


  Micael Axelsson
Vilket underbart ode till dessa underbara ögon som gör så mycket med en, utan att ett enda ord behövs.
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

SannaPanna
SannaPanna