Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blygsam

Var inte blygsam
Även om det är någon som har visat dig vägen
Så är det ändå du som har gått den

Ingen annan




Fri vers av Prins Hatt Under Orden
Läst 316 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-01 10:41



Bookmark and Share


  Ewelina Mann
Djupt som väcker eftertanke.
Otroligt hur du lyckas fånga så djupa tankar på några få rader.

...Jag vill bara läsa mer och mer av vad du skrivit..
2011-07-19

  RosieLoveHeart
gillas så mycket , det borde man verkligen tänka på oftare
2011-05-02

  Minkki VIP
Det var en fin tanke klädd i klara ord!
2011-05-01

  glasskärvor
Precis! Åh den här gillar jag, fint formulerad!
2011-05-01

  Herr Funderare
Viktiga ord....
Man ska inte vara mindre stolt över sina prestationer bara för att man har fått stöd av andra.
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden