Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ändå fint

Jag tycker ändå att det är fint
att du minns när du slutade försöka
Det låter kanske hemskt
Men det skiter jag i




Fri vers av Prins Hatt Under Orden
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-01 10:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden