Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I alla fall i min värld

Tragikomiskt
Precis som livet ofta är
I alla fall i min värld




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-01 10:43



Bookmark and Share


  that guy
Den här gillar jag väldigt mycket. Det här med egna världar är fascinerande:)
2011-05-04

  Minkki VIP
om det är livet eller man själv kan man fråga sig ;)
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden