Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I och för sig

I och för sig är kärleken outgrundlig
och omöjlig att till fullo förstå
Men jag ska göra ett försök
Bara så du vet




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 233 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2011-05-01 10:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden