Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://open.spotify.com/track/7qxwbiBojrgIjapxeeuXXs


Jag är falsk som vatten

Det är i tystnaden orden finns
och kom inte och säg
att du inte vet det
Tystnaden talar och den säger att du vet
du vet bara inte om det än



Vit. Grön. Orange. Gul
men i skarvarna svider det
och det är så många hål,
så många hål





Jag sitter på köksgolvet och tänker att nu, nu sticker jag
men jag stannar kvar, gör streck i mina lår för att se om jag känner något



Inte idag heller.





Snart har jag slut på plats och

Vad.Gör.Jag.Då





Bränn mig med en cigarett jag förtjänar det.
Bränn dig med en cigarett DU förtjänar det.



Du är så himla.........


Förnekelsen!

Hos dig.
Hos mig.



Hos honom.




Fri vers av M.M
Läst 262 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-01 13:23



Bookmark and Share


  Lubelu
En hemsk och sorgsen situation som du lyckas levandegöra.

"Snart har jag slut på plats och

Vad.Gör.Jag.Då"

- får mig att rysa av obehag. Intressant interpunktion och sammansättning i sista citerade raden.
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

M.M