Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Novembersmet



En skjuts på E:6an sen är allt tomt
en skjuts och allt är en smet


mörkret är konstant för du sover när de andra är vakna


Det är imma på fönstret som aldrig går bort

Är det redan torsdag? det kan inte stämma




Fri vers av M.M
Läst 201 gånger
Publicerad 2011-11-13 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.M