Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sommardag

Ingen kan se att jag håller på att flyta bort




Jag simmade ut för att jag var nyfiken och
nu för strömmen mig vidare och längre ut


Ingen ser vad som händer,
De har ögonen stängda.
Kanske är det solen som bländar dem,
eller kanske är det mitt tysta rop på hjälp som svider i ögonen,
vad vet jag



Snart är jag ute på djupt vatten, så djupt att jag inte når botten
Och det är först nu jag börjar inse,
att jag aldrig har lärt mig simma.






Fri vers av M.M
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-05 19:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.M