Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Låt dem inte ta ljuset från dina ögon

Världen äter sakta upp dig och
det är så
L
e
d
s
a
m
t


Vad vet du egentligen om livet?

Ingenting alls.

Men du drömmer
Det har du alltid gjort.


Det blir aldrig bättre än drömmar






Gråt inte.




Fri vers av M.M
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-25 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.M