Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det jag egentligen sade

"Jo det går bra"
Det går inte bra

"Jag mår ganska ok"
Jag gråter konstant när ingen ser

"Man får blicka framåt"
Jag ser bara det vi kunde haft

"Jag försöker att inte tänka på honom så mycket"
Jag tänker på honom varje sekund

"Det var nog trots allt bättre såhär"
Utan honom är jag ingenting

"Verkligen, jag mår bra"
Jag kan inte andas utan honom

"Jag lovar"
Jag dör




Fri vers av M.M
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-08 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M.M