Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min skatt


För länge sedan

Hittade jag en ovanligt vacker pärlä


Då kunde jag inte ens ana

Hur dyrbart det var


I dag vet jag att den är äkta

Och världens dyrbaraste som jag äger


Den vill jag behålla

För evigt




Fri vers av maija tuori
Läst 549 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-01 17:23



Bookmark and Share


    Gunnel Pöntinen
Fin! Det gäller att uppskatta sina "pärlor"! Gunnel P
2011-05-19

  Eva Langrath VIP
Fin beskrivning av något viktigt och dyrbart i livet
2011-05-07

  Lena Själsöga Keijser
den pärlan är mycket vacker
2011-05-05

  Bibbi VIP
Amen!
2011-05-05

  Ninananonia VIP
:) Fint!
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori