Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

1 maj en dag jag hatar



Är så trött på dessa röda fanor och alla talen som lovar allt
arbetarnas dag säger man 1 maj är, till och med röd dag
ja herregud vilken värld vi lever i, varför skall det vara
en helgdag och vilka är arbetarna, trodde alla som jobbade
var arbetare. Jag hatar röd flaggor och dessa flummiga tal
skönt det är 2 maj i morgon. Då skall jag jobba och hämta
barnbarnet. Skål ta mej fan







Övriga genrer av Lars E Jönsson
Läst 212 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-01 19:11



Bookmark and Share


  mare VIP
Ligger verkligen en sanning i dina ord, jag är inte röd,och arbetar massor åt kommunen, då är väl jag arbetare !!
Ja, skönt att 1maj är över..
Upp till kamp emot mot måndag ;)
2011-05-01

    Alsander
Ge högerspöket mer mandat så slipper vi alla helgdagar!
2011-05-01

  Larz Gustafsson VIP
Jag hatar all politik.
Den är meningslös.
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson