Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R.I.P. M

Så kort var ditt avsked
en plötslig händelse

Inget vi hann säga
om och till varandra

Din person var varm
ett guldehjärta

En vän och dansör
med humor och glimt

Mycket du erfarit
på din väg av smärta

Men även glädje
du spred runt ditt vara

Du är saknad
vår vän och man

Intet hann vi säga
innan du försvann

Minner om livets
plötslighet

Att ta tillvara
och vara rädda om varandra

Vila i frid

Vår vän och dansör




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-01 20:34



Bookmark and Share


  volaille
fin och berörande text
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt