Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är kärlek

Jag spydde i din mun
Och du sket ut det i min hand



Så tittade vi på varandra
Och frågade unisont
Vad fan håller vi på med



Det är kärlek




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 234 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-01 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden