Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag läste dig

Det finns knappast
något mer att säga
än det jag redan sagt

Jag var här

Jag läste dig

Och likt alla andra
njöt jag av varenda ord




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 275 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-05-01 23:10



Bookmark and Share


  RosieLoveHeart
Fan så bra ...lämnar massa åt läsare , gillar den jättemycket
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden