Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drottning Silvia

En maskerad man bröt sig in hos Drottning Silvia igår kväll


När hennes höghet fick syn på honom
Frågade hon förskräckt


- Vad gör du


Mannen, som precis rotade igenom Silvias stringtrosor
Svarade snällt och artigt, som sig bör


- Jag bara är


Jaha




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-01 23:18



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Parafras på drottning Elizabeth?
2011-05-02

  Nattsuddan
Haha, det var en ny bild... Drottning Silvia i stringtrosor. Hm =)
2011-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden