Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

That figures

Tänk att jag ens vet hur Jacob stavar sitt namn
Med ett ”C”, inte ett ”K”


Eller att Edward stavar med ”W”
Utan att ens ha läst böckerna
Det är orättvist


Jag googlade det precis
Hoppades att jag kanske hade fel
Men det hade jag inte
That figures




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-02 01:48



Bookmark and Share


  Minkki VIP
besserwisser ?
2011-05-02

  Nattsuddan
Haha, underbart! =D
2011-05-02

  RosieLoveHeart
big smile
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden