Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att dela en tanke

Tänk att två människor
kan dela en tanke
som skapats av ett par ord
utan att veta vad den andra personen har tänkt
och utan att tänka på det




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 330 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-02 01:49



Bookmark and Share


  Songbird VIP
Tankvärt! Tack för bra läsning!:)
2011-06-17

  jonas nohrstedt
så underbar. du fångar så mycket i den här dikten.
2011-05-06

  Minkki VIP
Ja - ord kan klä tankar och klä av dem med, slår det mig nu, när jag skriver det här... ;) dela var ordet, inte splitta utan sharea
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden