Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tanka (morgonkyla)...

 

nollgradig morgon

stela penséer i rad


solen strålar blekt


frostkall väg med kristaller

sopas bort när sol stiger 

 

(c) tk.




Bunden vers (Tanka) av thyra
Läst 231 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-05-02 06:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
en sådan där fining till text som just du verkar kunna föda fram vilken underbar dag som helst
2011-05-14

    ej medlem längre
Känner kylan i din tanka. Fint skriven!

"frostkall väg med kristaller

sopas bort när sol stiger"
2011-05-07

  L Patrik W Johansson VIP
Det snöade här i Gästrikland nu den 3:e Maj

rena valborgsvädret då det brukar vara isregn ibland

måste nog ta fram Bondepraktikan

Be well,
LPWJ
2011-05-03

    ej medlem längre
Vackert, ser det hela framför mig, men önskar att vinden ska vända....
2011-05-02

  Eva Helene VIP
Gnistrande vacker tanka.
2011-05-02

  ULJO
Sådan är den våren, härliga uttryck.
2011-05-02

    ej medlem längre
Fint Thyra ,Det är kalla nätter för våra små blommor,har själv penseer och de såg frusna ut förut.
2011-05-02

    ADI Nehlin
vackert..tyckte om
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra