Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lek

Barnens skratt då de leker
är som ljuv musik.
Hör sommaren till,
hör lekparker till.
Vuxnas leende då de ser sina barn,
vara sådär sprudlande lyckliga.
Det är en härlig känsla.




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 196 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-02 12:55



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
absolut att det är
2012-04-02

  anits VIP
Barn ger glädje, man känner sig ung
2011-05-03

  ULJO
Med barn vid sin sida känner man sig aldrig gammal och lusten att leka får ålderskrämporna att blåsa bort.
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77