Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lilla skit

Din lilla skit

jag ska spola bort dig

från toaletten



som är mitt liv




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-02 16:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag är toapappret i ditt gamla skafferi.
2011-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden