Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krona I

Jag sa hej
med ett leende
så där som man ska

Du svarade hallå
lite så där lagom tveksamt
som sig bör

Jag frågade
får jag låna en krona av dig
snälla

Varför
frågade du
misstänksamt

Annars har jag inte råd
svarade jag
självsäkert


att äga dig




Fri vers (Fri form) av Prins Hatt Under Orden
Läst 815 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-02 17:05



Bookmark and Share


  Herr Funderare
Hade varit intressant att gå fram till en främmande person på stan.
Säga just de här sakerna.

Undra vad man hade fått för reaktion?

Förutom att personen hade tittat på en med ögon, stora som tefat, gått vidare och vänt sig om då och då, för att visa att den tycker man är en kuf.

Men ändå rätt intressant att prova på....*skrattar*
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Prins Hatt Under Orden
Prins Hatt Under Orden