Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra dagen (2011)


..som det snöade på min födelsedag
ett tecken eller en uppmaning
att stå stark även i helvetets regnstormar
då jag har saker att utföra.

Järtecken sade man förr
jag ser det som en gryning
går in i något annat nu
kanske äntligen på väg dit jag ska.




Fri vers av Järnkatten
Läst 255 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-03 11:01



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Önskar dig all lycka på vägen! Underbart skaldat med känsla och djup.
2011-05-10

  Anna Liljestrand
järntecken för järnkatten!
2011-05-08

    ADI Nehlin
fin text..bra att tolka så tror jag
2011-05-05

  Junitvillingen
Jag tror faktiskt det är ett tecken på att du ska trampa på nya stigar!! FIN text!!
2011-05-03

  Anna*
Må det bli som du önskar ... Må dörrar öppnas och drömmar uppfyllas =0)
2011-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten