Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärr

Våren kommer och åren går, värme ges av ljuset som längre består, men det läker inga djupa sår på mannen som utanför samhället står, men som svensson tänker: som man sår får man skörda, säkert därför den mannen någon mörda, inget som gör vanligt folk berörda...




Fri vers av TobbeTooMuch
Läst 337 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-03 21:44

Författaren TobbeTooMuch gick bort 2018. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TobbeTooMuch
TobbeTooMuch