Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv räcker inte 4

Liften som kom, blev för en white trash hora dödsdom.

Kvinnan som dog, han horan Ihjäl slog.

Ingen oskuld, så han kände ingen skuld.

Inte heller lycka, bara lite när han henne totalt stycka.

Han kom många mil, kollade i backspegeln härmade horans smil.

Dags att byta, mer blod som ska flyta.

Nu mera söderut, kanske utmana ödet och döda en snut.

Mördaren vandrar längs vägen, detta är ingen sägen.

Lifta på, mera liv att flå!







Fri vers av TobbeTooMuch
Läst 366 gånger
Publicerad 2012-08-25 03:11

Författaren TobbeTooMuch gick bort 2018. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TobbeTooMuch
TobbeTooMuch