Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom Liv



Kom Liv

Jag är beredd

Kom Liv

Gör mig arg, ledsen, glad, svag, lycklig- vad du vill

Jag är beredd

Kom Liv

Jag går fri

Jag är beredd




Fri vers av Yarissa
Läst 398 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-05-04 10:59



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
text som berör
2011-05-06

  Lars E Jönsson
Vilken tid. Snyggt och starkt skrivet
2011-05-05

  Linda CH VIP
Vilken utmaning! Starkt.
2011-05-04

  anits VIP
Mycket starkt och härligt skrivet
2011-05-04

    ej medlem längre
Viljestark och glad, beredd att möta Livet med allt vad det har att bjuda!
2011-05-04

  sommarmoln
Underbar:)
2011-05-04

    ej medlem längre
Härlig inställning! :-)
2011-05-04

  Herr Funderare
Charmen sitter verkligen där den ska i din text.
Charm och en otrolig energi som sprudlar ut från ditt inre.
Du ska ha stort tack för att du delar med dig av ditt inre.
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa