Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Syrener


Du ville plantera syrener

Till vilken nytta?
Jag ville aldrig!


Du sa: Låt dom växa..


Det blev aldrig några syrener




Fri vers av Valdemar Anders
Läst 335 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-04 22:38



Bookmark and Share


  Stjärnöga
Syrener är vackra -
och så är kärleken..

Livet är att så frön..
låta kärleken växa
och att vårda den..
2011-05-08

    ej medlem längre
Får en känsla av att dikten egentligen inte handlar om syrener...
2011-05-05

  Linda CH VIP
Syrener är mina älsklingsblommor! Så tråkigt att de inte fick blomma hos er!
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Valdemar Anders
Valdemar Anders