Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flersamhet

Stampar takten
mot ett stickigt trägolv
trummar mot
en akustisk gitarr.

Känner rytmen
far i kroppen
börjar sjunga.

Lyfter händerna
mot en himmel
som släpper tårar
mot min hud.

Sjunger lovsång
ljuva toner
för att hylla
allas Gud.

Låter kärlek
fara varsamt
från mitt allt
för alla att känna,
smaka och ta del.

För så länge
som vi har varandra
kan vi aldrig älska
fel...







Fri vers av Pauline Pousár
Läst 356 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-05 14:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"..aldrig älska fel"

En av de härligaste meningar jag läst
2011-05-08
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár