Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats låga


En flämtande låga
falnar stilla,
sveps runt kylan

Frågan som ställdes
är om känslorna ännu finns

Kan ej glömma
drömmarna om dig

i mitt hjärta

Sänk mina murar
tag bort mina försvar
gör mig åter sårbar

Hjärtat mitt




Fri vers av Mats L.
Läst 655 gånger
Publicerad 2005-12-25 02:16



Bookmark and Share


  Jer
Bra skriven! :-)

Då jag är kanske lite latt av mej, är jag en stor fan av den ännu kortare aformism. Så jag kan tänka me att skära loss sista stycket och låt den stå på egna ben.

Den rimmar och säger mej oehört mycket... samt är upplyftande!
2006-08-20

  Anna Nilsson
verkligen fin dikt
mer fördjupning tycker jag
välkommen att kolla på mina dikter:)
2006-03-02

  prinscess VIP
mycket vackert skrivet om kärleken
tack för att du delar med dig av din lycka
2006-01-17

  MonaLisa
Tycker om både ordval och längd. Vackert om kärlek
2005-12-30

    Mejja
Om kärlekshopp och smärta. Om livets vackraste men också svåraste stund.
Tycker om orden som du här ger. Djup men ändock så lagom på nåt vis....
2005-12-29

    NoMi F
Den är så djup så vacker
Att våga igen är svårt
En talande dikt om smärta
kärlek och hopp

Rubriken passar väl in
2005-12-28

  Smultris
Ord som bränner....
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Mats L.
Mats L.