Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Offer-känslor finns lite överallt...


OFFER

Vem offrar du dig till?

Är det till någon Gud?

Är det till samhället?

Till det arbete du inte gillar?

Offrar du dig till en vän?

Finns något gott i att du offrar dig?

Är du ett offer ännu?

Vilken offerroll har du i så fall intagit?




Fri vers av demonsson
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-06 07:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Offer, ett svårt negativt ord om det inte rör sig om kärleksoffer.
Denna text manar till eftertanke . . .
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson