Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ta de som ett roligt skämt *ler*

 

 

Bin Laden is dead..

 

but his litle darker brother  "Choko Laden.."

is still out there

 

 and cousins  "Marme  Laden.."

sweet and dangerous

 

party prince "Pinaco Laden"

 

vegetarian "Sal Laden"

 

his onkel "Remou Laden"

 

then we can newer forget about

this old old.. and senile onkel

"IsThisMe Laden"

 

And in the end.. this very dangerous singer

- Bal Laden

 

..so US have much to do still..

 

*big smile*




Fri vers av agneta pichler
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-06 23:03



Bookmark and Share


  issac.a.m
Gillar....
2011-05-06

  Osvalds_Dotter VIP
LER ;-)

.... hihi ja den fick mig att
dra på smilbanden - tack!

//Jenny
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler