Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I Finland är morsdag i morgon...


ÄITI


Äidin rooli on ainutlaatuinen


Häntä hellitään ja raadellaan vuorotellen


Mutta äidin rakkaus on ääretön


Hän


iloitsee


lohduttaa


kestää


kantaa ja



rakastaa

















Fri vers av maija tuori
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-07 16:35



Bookmark and Share


  arja savela
Hienosti olet runon muodossa tiivistänyt äidin monimuotoisen roolin!
2011-05-08

  Herr Funderare
Jag fattar inte ett skvatt av vad du har skrivit.
Men jag måste säga att jag tycker är ett väldigt mysigt, språk.
Ni liksom pratar så långt bak i halsen, på ett härligt sätt.
Eller så är det bara så jag får för mig...jaja, i vilket fall.

Det var trevligt att försöka läsa dikten på mitt sätt.

Tack ska du ha!!
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

maija tuori