Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ah, sköna sol

Tidig sommarsol spelar en vacker melodi som väcker slumrande glädje att bara vara en existens

I universums mikroland

Min fåtölj heter avkoppling och jag tar en klunk till av maltdryck

Och ler




Fri vers av micke ahlborg
Läst 153 gånger
Publicerad 2011-05-08 16:17



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
underbar
vacker
stämningsbild skänker du
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

micke ahlborg
micke ahlborg