Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min mamma har diagnosen ME, vilket innebär kronisk trötthet och värk i leder och i hela kroppen. Den sjukdomen syns inte utanpå och är svår att diagnostisera. Den är ett rent helvete. Min mamma försvinner i all den smärtan,. Jag vill ha henne tillbaka...


Mamma

Älskade mamma


Jag ser att du försöker


Fast att kroppen sviker

Jag vet, du vill så mycket



Lilla mamma


Du är min hjälte



Du behöver inte klättra högst,
du behöver inte springa längst


För jag ser hur du kämpar


Varje minut av varje dag



Du är precis så stark

Som jag önskar att jag var




Fri vers av aaniee
Läst 275 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-08 21:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

aaniee