Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och nu då?

om du vore död
kunde ja sörjt dej

om du vore försvunnen
kunde ja saknat dej

men du finns
du lever

men du lever ett annat liv
och inte med mej

höjden av ensamhet
är att bädda sängen för två

men gå tillsängs ensam




Fri vers av cazi
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-09 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cazi
cazi