Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skoja lite i titeln, Kanada slår nog Tre Kronor....


HockeyVM: "Nog Kan Ada slå Tre Kronor !"

En betydelselös match (Sverige redan klart för kvarten) plus att Esbjerg ("Sållet") ställer sig i mål ! Allt talar för Kanada ! Trist att tippa 4-2 till transatlanterna , hoppas att jag har fel !
Återkommer efter matchslut .




Övriga genrer (Essä/Recension) av Mats Henricson
Läst 242 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-09 13:41



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Lite elak var jag mot Ersberg (som han heter, vår andremålis), han gjorde ju en riktigt bra insats, räddade över 30 skott från transatlanterna . Kanada vann en hyfsad match med 3 - 2 ,Tre Kronor spelade bra i både första och andra perioden, i alla fall framåt, försvaret var mycket "hönsgård" emelanåt . I tredje tog Tre Kronor det mycket lugnt (förlust skulle innebära kvartsfinal mot Tyskland, vinst, mot Ryssland) och, visst, det luktade taktik lång väg . Ärliga kanadicker ville dock vinna, det märktes . Petrasek och Tedenby fixade de svenska målen bakom en duktig kanadensisk målvakt .
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska