Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Parning & parering - limerick

 

En brunstig madam ifrån Handen
förförde en gosse på stranden
Men innan finalen
han ryckte pinalen
och ansatsen rann ut i sanden




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 774 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-05-09 19:18



Bookmark and Share


  Songbird VIP
Har läst flera av dina...på raken nu och min mun har bara lett mer och mer. Nu kom gapskrattet! Du är så himla bra! :)
2011-06-17

  Stefan Viljehammar
Sjukt bra.
2011-05-10

  Anna*
Ha ha ha ... Ännu en lyckad Limerick!
2011-05-10

  ospray
Hihi kul !!!
2011-05-10

  Catharina Edin VIP
what a waste, hahaha
2011-05-09

  thyra
Kul påkommet! :)
2011-05-09

    Bodil Sandberg
Stort skratt så himla bra du är!!
2011-05-09

  Ingela Svenson VIP
fyndigt som vanligt! Du är kungen av limerick!
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP