Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vart vill du gå?

En upptrampad stig

gör målet tryggare

Men gör du en egen

kanske andra

vill gå den efter dig



Alla vägar

bär inte till Rom

En del bär

dit du vill

Andra

dit andra vill



Vilken vill du gå?




Fri vers av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-09 21:39



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Jo jag vill att gå min egen väg jag *

du är klok som en bok Gnistan!!
2011-05-10

    AA VIP
Sånt är livet. Ibland är det man själv som styr och ibland är det inflytanden från omgivningen som styr färden.
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt