Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just så.

Just så. Just då. Mellan himmel och en brinnande jord. Fann du mig. Tog du mig. In i en virvlande brusande storm. En kärlek bortom all norm. Jag gömde mig. Jag glömde mig. Ville inte. Kunde inte förstå. Vad som hände just då. Framför havet. Bakom solen. In i glömska. Drömska. Bilder. Musik ifrån dina händer. Tände. Tänder. Du är en storm. Jag är ett annat väsen. In i dimma. Ut i ett hällande regn. Nu vet du. Kan du. Om du vill. Tiden står aldrig still.




Fri vers av Beatrice Berglund
Läst 289 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-05-10 01:25



Bookmark and Share


  Dilsewat
Som en fors.
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund