Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The peacemaker

You make yoga stressed.
That is how winded up.

You are. By far. Not.
A maker. Of. Peace.

Please. Get a grip.
Get a hold. Of yourself.

Of your mind. Sure.
That will never happen.

Anytime. Soon. Because.
You live on the moon.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-08-01 17:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
är det att vara en "peacemaker" om man samtidigt är och förbli en dörrmatta som alla andra trampar på?
2018-08-01

  Larz Gustafsson VIP
Yoga is from Satan.
2018-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund