Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken väntar

Underbara kärlek.
Du väntar på mig.

Någon dag.
Någonstans

Finns du. Där.
Som en blixt.

Från en klarblå.
Himmel. Slår du.

Ner.
Alla tvivel.

Om din.
Icke existens




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-29 17:00



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En högst aktuell allegori.
Här åskar och blixtrar det för fullt.
2018-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund