Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stunder av lycka

Tänk om. Jag kunde.
Vrida tillbaka tiden.

Få allt ogjort. Som.
Att det aldrig. Någonsin.

Hänt. Att börja om.
Från början. Utan.

Något. Tungt.
Bagage. Det jag bär.

Tynger. Ned mig.
Kämpar. Mig upp.

För min rätt. Till.
Mer. Stunder. Av.

Lycka.




Fri vers (Fri form) av Beatrice Berglund
Läst 293 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-08-14 18:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund