Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums ironi

En del människor.
Förtjänar att vara.
Tillsammans.
Som att. De är.
Varandras.
Dåliga karma.




Fri vers av Beatrice Berglund
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-09-12 18:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Beatrice Berglund
Beatrice Berglund